Όλα τα ποιοτικά στοιχεία μια σόμπας Lotus τώρα σε ένα κομψό και πολυτελές design. Η σειρά ενεργειακών εστιών Lotus Living είναι μια ανεξάρτητη μονάδα θέρμανσης με κομψό και πολυτελές design που διατίθεται σε διάφορα χρώματα, καθώς και σε διάφορα σχέδια της βάσης της.

Σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Kaare Solvsten και δεν αποτελεί απλά μια πηγή θερμότητας, αλλά μια νέα, απλοποιημένη και κομψή σχεδιαστική γλώσσα που θέτει νέα πρότυπα στο χώρο της θέρμανσης με ξύλο.

Το εξωτερικό τοίχωμα της εστίας Living είναι κατασκευασμένο από χαλύβδινο έλασμα πάχους 5mm. Χειρολαβές από ανοξείδωτο χάλυβα είναι διακριτικά ενσωματωμένες στο κάτω μέρος της εστίας.

Η σειρά Lotus Living διατίθεται σε δύο χρώματα, και σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Η επιλογή του μοντέλου Living Furniture, διαθέτει βάση κατασκευασμένη από ανθρακί μπετό και προσφέρει μια συναρπαστική αντίθεση με την στρογγυλεμένη και κομψή εστία καύσης. Η βάση αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος αποθήκευσης ξύλων ή ακόμη και ως καθιστικό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ομίλου επιχειρήσεων ΛΑΒΟΥΤΑ που αφορά αποκλειστικά τα ενεργειακά τζάκια και σόμπες www.fireplace.com.gr